Fornebuklinikken blogg

Plastisk kirurgi, kosmetiske behandlinger, helse og livsstil

Lenestol_II

Fjerning av brystproteser ved ulike plager

Enkelte kvinner mener å kunne relatere ulike plager til sine silikoninnlegg.
Det har i de senere år vært skrevet endel på nettet om BII (Breast Implant Illness), hvor man mener at silikoninnlegg kan gi opphav til ulike symptomer som tretthet og muskelplager, endog autoimmune sykdommer etc.
Les mer
Jorgen_SH

Dr. Jørgen Utvoll besøker Tromsø for plastikkirurgiske konsultasjoner 26. mars.


Dr. Jørgen Utvoll er spesialist i plastikkirurgi, overlege og partner i Fornebuklinikken. Han har lang erfaring innen alle former for kosmetisk kirurgi  for både ansikt og kropp,herunder også spesialkompetanse innen nesekirurgi.
 
Les mer
Hans%20Marius

Kroppsformende kirurgi etter store vekttap

Mange personer opplever større vektendringer gjennom et livsløp, og det er mange helsegevinster ved å tilstrebe en vektreduksjon ned mot normalvekt. De som lykkes med dette har gjort en viktig innsats for sin personlige helse i årene som venter dem. Kroppen som organisme responderer svært godt på en betydelig vektreduksjon, men mange sitter igjen med et betydelig hudoverskudd etter store vekttap.
Les mer
080ED028-EC13-4419-AA29-62D317CF177C%202

Brystforstørrelse via armhulen - transaxsillar tilgang

Mange som ønsker brystforstørrelse har lest at man kan gjøre dette ved å legge et snitt i armhulen i stedet for under brystet eller via brystvorten.
Les mer
Ma%CC%8Aleba%CC%8And

Vil 20 års aldersgrense på plastikkirurgi være med på å dempe kroppspresset?

Kroppspress er et stort problem blant unge i dagens samfunn, og i den forbindelse dukker det opp forslag om 20-års aldersgrense på plastikkirurgi. Er det veien å gå for å dempe presset?
Les mer
Unknown

Hvordan få flat mage igjen?

Rectus diastase, overstrukne magemuskler, bulende versus flat mage, effekt av trening, sit ups.

Relativt mange kvinner opplever etter graviditet og fødsler at magen ikke trekker seg tilbake til opprinnelig fasong. Dette skyldes at området (linea alba) mellom de to vertikale rette magemusklene overstrekkes og ikke trekker seg helt sammen igjen.
Les mer
hva%20

Har du tatt eller skal du ta brystforstørrelse men er usikker på hvordan du skal forholde deg i tiden etterpå?

Som for all annen plastikkirurgi er det viktig å være forsiktig i tiden etter inngrepet, og å  gi kroppen rom for rekonvalesens. Vi har satt sammen noen råd for hva du bør gjøre og ikke gjøre i denne perioden.
Les mer
_LW29359

Når brystene har en annerledes fasong

Bryster hos kvinner er ofte litt asymmetriske og det er stor variasjon i størrelse og fasong. Ganske vanlig å se er tuberøse (tubulære) bryst. Tubulære bryst skyldes en utviklingsforstyrrelse av brystene hvor bindevevet er stramt og det er en manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet. Det finnes ulike grader av tubulære byster, men den milde formen er mest vanlig.
Les mer
styrketrening

Styrketrening og forebygging av osteoporose

Osteoporose eller benskjørhet er en tilstand hvor strukturen i beinvevet er nedsatt, hvilket gjør skjelettet svakere og mer utsatt for brudd. Kvinner taper mer benvev enn menn og omtrent hver tredje norske kvinne over 50 år har osteoporose.
Les mer
lider-du-av-hyperhidrose-overdreven-svetting

Lider du av hyperhidrose / overdreven svetting?

Overdreven svetting i håndflater, fotsåler og armhuler er svært vanlig og rammer cirka 3 % av befolkningen.
Les mer
lei-av-synlige-blodaarer-paa-ben

Lei av synlige blodårer på ben?

Mange av oss plages med sjenerende blodkar på legger og lår. Sklerosering kan være et effektiv alternativ for å fjerne slike synlige kar.
Les mer
page