Fornebuklinikken blogg

Plastisk kirurgi, kosmetiske behandlinger, helse og livsstil

 lw29359

Når brystene har en annerledes fasong

Bryster hos kvinner er ofte litt asymmetriske og det er stor variasjon i størrelse og fasong. Ganske vanlig å se er tuberøse (tubulære) bryst. Tubulære bryst skyldes en utviklingsforstyrrelse av brystene hvor bindevevet er stramt og det er en manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet. Det finnes ulike grader av tubulære byster, men den milde formen er mest vanlig.
Les mer
test

Ny trend innen brystforstørrelse med silikon

Markedet for brystforstørrelser er under utvikling og vi ser en klar trend mot bruk av mykere, mer naturlige silikon innlegg og mini arr.
Les mer
fb 1

Endoskopisk brystforstørrelse - kikkehullsteknikk

Ny metode som bringer brystforstørrelse til nye høyder.
Les mer
This is image description test

Øyelokksoperasjon – verdens mest utførte inngrep i ansiktet

En øyelokksoperasjon er et inngrep med kort nedetid som betyr at du raskt kan gjenoppta dagligdagse aktiviteter. Ved øyelokksplastikk fjerner kirurgen overflødig hud, muskel og fettvev rundt øynene. De vanligste spørsmålene vi får fra våre pasienter er:
Les mer
neseplastikk

Neseoperasjon

Neseoperasjon er på verdensbasis et av de mest populære inngrepene innen kosmetisk kirurgi. Antallet neseoperasjoner stiger gradvis hvert år, og på verdensbasis er neseplastikk det nest mest utførte inngrepet i ansiktet etter øyelokksoperasjon.
Les mer
lei-av-synlige-blodaarer-paa-ben

Lei av synlige blodårer på ben?

Mange av oss plages med sjenerende blodkar på legger og lår. Sklerosering kan være et effektiv alternativ for å fjerne slike synlige kar.
Les mer
lider-du-av-hyperhidrose-overdreven-svetting

Lider du av hyperhidrose / overdreven svetting?

Overdreven svetting i håndflater, fotsåler og armhuler er svært vanlig og rammer cirka 3 % av befolkningen.
Les mer
fk67

Narkose

Ukentlig får vi henvendelser fra pasienter som har spørsmål om narkose og smertestillende behandling her på klinikken. Hvilken type narkose benyttes, sover man under operasjonen og hvordan er det med smertelindring etter inngrepet?
Les mer
unknown-3

Alpha Lipoic - et viktig element i et hvert aniti-age hudprogram

Det har lenge vært skrevet om bruk av antioksidanter i hudpleie både for bekjempelse av frie radikaler, antiinflammasjon og anti-aging effekter. Skal du anskaffe deg kun ett produkt med en  kraftig anti-aging, anti-inflammatorisk antioksidant bør du se nærmere på Alpha Lipoic Acid.
Les mer
bilde 93172

Behandling av aknearr

Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal gå frem ved behandling av arr etter akne.
Les mer
unknown-2

Er du klar for en Black Carpet Treatment?

Ikke alle peelinger medfører heftig flassing og rødhet. Mange av våre pasienter ønsker en effektiv hudfornying, men vil samtidig kunne gå rett på jobb eller i selskap samme dag.  
 
Les mer
article-banner-image-2

Våre 5 beste tips for ungdommelig hud

Huden vår begynner å eldes allerede i midten av 20-årene, men det er aldri for sent å ta grep for å å skru klokken tilbake, og for å forebygge for tiden foran oss. Jo eldre man er før man innfører et godt anti-age hudregime, jo flere tiltak kan det være nødvendig å ta i bruk. Her er våre beste tips for å beholde en frisk og ungdommelig hud.
 
Les mer
har-du-vurdert-behandling-med-dermapen-

Har du vurdert behandling med Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling, som øker hudens kollagenproduksjon. Dette er en effektiv behandling som kan brukes på alle hudtyper.
Les mer
kollagen

De fleste har hørt at kollagen er bra for huden, men hva er egentlig kollagen og hvorfor er det viktig for deg?

Kollagen er et protein som hovedsakelig består av aminosyrene gutamin, prolin og glysin. Kollagen produseres naturlig i kroppen og er hovedkomponenten i hud, sener, ledd og brusk.
Les mer
styrketrening

Styrketrening og forebygging av osteoporose

Osteoporose eller benskjørhet er en tilstand hvor strukturen i beinvevet er nedsatt, hvilket gjør skjelettet svakere og mer utsatt for brudd. Kvinner taper mer benvev enn menn og omtrent hver tredje norske kvinne over 50 år har osteoporose.
Les mer
kosthold

Velg riktig type fett, Omega-3

For å opprettholde god helse er ingen næringsstoffer viktigere enn de lange flerumettede fettsyrene doksaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA)- bedre kjent som omega-3.
Les mer
antioksidanter

Antioksidanter beskytter

Antioksidanter er en fellesbetegnelse på ulike stoffer som beskytter cellene i kroppen mot frie radikaler. Eksempler på antioksidanter er Vitamin C, Vitamin E, betakaroten, selen, Q10 og sink.
Les mer
page