Fornebuklinikken blogg

Plastisk kirurgi, kosmetiske behandlinger, helse og livsstil

Lenestol_II

Fjerning av brystproteser ved ulike plager

Enkelte kvinner mener å kunne relatere ulike plager til sine silikoninnlegg.
Det har i de senere år vært skrevet endel på nettet om BII (Breast Implant Illness), hvor man mener at silikoninnlegg kan gi opphav til ulike symptomer som tretthet og muskelplager, endog autoimmune sykdommer etc.
Les mer
Jorgen_SH

Dr. Jørgen Utvoll besøker Tromsø for plastikkirurgiske konsultasjoner 26. mars.


Dr. Jørgen Utvoll er spesialist i plastikkirurgi, overlege og partner i Fornebuklinikken. Han har lang erfaring innen alle former for kosmetisk kirurgi  for både ansikt og kropp,herunder også spesialkompetanse innen nesekirurgi.
 
Les mer
Operasjonsutstyr

Fornebuklinikken først i Norden med anatomiske proteser fra Motiva.

Motiva har utviklet en egen serie med glatte (silk) anatomiske proteser som festes på en mer skånsom måte.
Les mer
BIA-ALCL

Viktig med åpenhet rundt ALCL, BIA-ALCL (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom)

I den siste tiden har det vært skrevet flere artikler i ulike medier vedrørende risiko for å utvikle en svært sjelden form for lymfekreft (lymfom ALCL) hos pasienter med brystimplantater. Dette er ikke det samme som brystkreft, men en type lymfom (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom (BIA-ALCL) som kan utvikle seg i kapselveggen rundt brystimplantatet. 


Les mer
080ED028-EC13-4419-AA29-62D317CF177C%202

Brystforstørrelse via armhulen - transaxsillar tilgang

Mange som ønsker brystforstørrelse har lest at man kan gjøre dette ved å legge et snitt i armhulen i stedet for under brystet eller via brystvorten.
Les mer
Ma%CC%8Aleba%CC%8And

Vil 20 års aldersgrense på plastikkirurgi være med på å dempe kroppspresset?

Kroppspress er et stort problem blant unge i dagens samfunn, og i den forbindelse dukker det opp forslag om 20-års aldersgrense på plastikkirurgi. Er det veien å gå for å dempe presset?
Les mer
hva%20

Har du tatt eller skal du ta brystforstørrelse men er usikker på hvordan du skal forholde deg i tiden etterpå?

Som for all annen plastikkirurgi er det viktig å være forsiktig i tiden etter inngrepet, og å  gi kroppen rom for rekonvalesens. Vi har satt sammen noen råd for hva du bør gjøre og ikke gjøre i denne perioden.
Les mer
_LW29359

Når brystene har en annerledes fasong

Bryster hos kvinner er ofte litt asymmetriske og det er stor variasjon i størrelse og fasong. Ganske vanlig å se er tuberøse (tubulære) bryst. Tubulære bryst skyldes en utviklingsforstyrrelse av brystene hvor bindevevet er stramt og det er en manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet. Det finnes ulike grader av tubulære byster, men den milde formen er mest vanlig.
Les mer
iStock-466211616

Endoskopisk brystforstørrelse - kikkehullsteknikk

Fornebuklinikken har det siste året utført en rekke brystforstørrelser  hvor silikonprotesene legges inn med endoskopisk teknikk, med svært tilfredsstillende resultater og meget fornøyde pasienter.
Les mer
test

Ny trend innen brystforstørrelse med silikon

Markedet for brystforstørrelser er under utvikling og vi ser en klar trend mot bruk av mykere, mer naturlige silikon innlegg og mini arr.
Les mer
page