Fornebuklinikken blogg

Plastisk kirurgi, kosmetiske behandlinger, helse og livsstil

Kosmetisk sykepleier Eva Mehlgård

Kombinasjonsbehandlinger

Gjennom å kombinere flere typer kosmetiske behandlinger i samme hudprogram (kombinasjonsbehandlinger) er det nesten ingenting man ikke kan behandle når det kommer til hud og naturlige resultater.
Les mer
iStock-506882522

CLEARLIFT Pixel Q Switched Laser – oppstrammende og hudfornyende behandling for ansikt og hals.

Vi gleder oss over å kunne tilby en ny og revolusjonerende behandling kalt Clearlift, også kjent som «The Lunchtime Facelift» i USA. Behandlingen utføres med en Pixl Q Switched Laser.
Les mer
Life%E2%80%99s-a-wave%2C-catch-it-499748560_7041x4996

Unngå pigmentflekker og solskader i sommer

Mange sluntrer unna sitt vanlige hudpleieregime gjennom sommeren, og må ta fatt på unødige behandlinger for å rette opp «skadene» på høsten.
Vi har samlet noen av våre beste råd for hva du bør tenke på for å holde huden trygg, sunn og strålende gjennom sommerferien;
Les mer
iStock-1067337514

Tunge øyelokk til besvær

Mange pasienter henvender seg til oss og lurer på hva vi kan gjøre for å fjerne de «tunge øyelokkene», eller hudoverskuddet over øyelokkene som gjør at de ser trette og uopplagte ut. Andre har direkte plager med tyngdefornemmelse over øyelokkene eller opplever at hudoverskuddet direkte hemmer sidesynet.
 
Les mer
Jorgen_SH

Dr. Jørgen Utvoll besøker Tromsø for plastikkirurgiske konsultasjoner 26. mars.


Dr. Jørgen Utvoll er spesialist i plastikkirurgi, overlege og partner i Fornebuklinikken. Han har lang erfaring innen alle former for kosmetisk kirurgi  for både ansikt og kropp,herunder også spesialkompetanse innen nesekirurgi.
 
Les mer
107533

Effektiv behandling av arr

Vi har mange pasienter som kommer inn til konsultasjon med arr de har hatt i mange år. Som regel skyldes disse arrene akne de hadde i ungdomstiden. De har ofte brukt tusenvis av kroner på kremer og behandlinger og føler at det ikke har gitt resultater.
De fleste ikke er klar over at Restylane Vital Skinbooster også kan brukes til forbedring av arr.
 
Les mer
Vinterhud

Våre 6 beste råd for å holde på hudens fuktighet og glød gjennom vintermånedene

Et vanlig problem om vinteren er at huden kan oppleves ekstra sensitiv og tørr, og for noen også både kløende og irritert. Vi kan skylde på store temperaturforskjeller og lav luftfuktighet, men hva kan vi gjøre for å forebygge disse hudproblemene og for å få igjen litt av gløden vi hadde etter sommeren?
Les mer
Lepper%20Restylane

Fillerbehandling av lepper

Leppene er ofte noe av det første vi legger merke til når vi snakker med et annet menneske.

Lepper er også et av de områdene innen filler-behandlinger hvor du skal være helt sikker på at du er i de tryggeste og beste hender. Vi har alle sett skrekkeksempler på for store, for brede og feilbehandlede lepper.
 
Les mer
Unknown-11

Neseoperasjon - neseplastikk - rhinoplastikk.

En kosmetisk neseoperasjon forbedrer nesens form og størrelse. Prosedyren kan fjerne en hump, endre form og størrelse på nesetippen og rette nesen. I denne artikkelen er har vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene og svarene knyttet til neseoperasjoner.
Les mer
Closeup-of-beauty-501618153_4912x7360

Restylane Vital Skinbooster - en perfekt behandling nå som vi går mot kaldere tider og tørr luft

Restylane Vital Skinbooster er en behandling for deg som ønsker et naturlig resultat.
Dette er en av mine mest etterspurte behandlinger. Akkurat nå har vi kampanje med 3 behandlinger for prisen av to. Alle ønsker seg vel en hud som føles glatt og myk med fin glød?
Les mer
Instagram_640x640px_Juvederm_NO_1

Ny og banebrytende behandling med Juvederm Volite

Det nye og banebrytende med Volite-behandlingen er at du kun trenger én behandling. Effekten av denne behandlingen varer i opptil ni måneder.
Områder som kan behandles er ansikt, hals, bryst og hender.
Les mer
Rosacea

Rosacea og hudpleie

Rosacea er en kronisk betennelsestilstand i huden. Det skyldes inflammatorisk aktivitet i de cellene som danner blodkar.
Ca. 10% av befolkningen over 35 år har denne hudtilstanden. Vi vet ikke hva som er årsaken til at noen får denne hudsykdommen. Dette er en tilstand man ikke blir kvitt, men det er heldigvis noe man kan foreta seg for å holde dette så mye som mulig under kontroll.
Les mer
Alpha%20L

Alpha Lipoic - et viktig element i et hvert aniti-age hudprogram

Det har lenge vært skrevet om bruk av antioksidanter i hudpleie både for bekjempelse av frie radikaler, antiinflammasjon og anti-aging effekter. Skal du anskaffe deg kun ett produkt med en  kraftig anti-aging, anti-inflammatorisk antioksidant bør du se nærmere på Alpha Lipoic Acid.
Les mer
Acnearr

Behandling av aknearr

Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal gå frem ved behandling av arr etter akne.
Les mer
This is image description test

Øyelokksoperasjon – verdens mest utførte inngrep i ansiktet

En øyelokksoperasjon er et inngrep med kort nedetid som betyr at du raskt kan gjenoppta dagligdagse aktiviteter. Ved øyelokksplastikk fjerner kirurgen overflødig hud, muskel og fettvev rundt øynene. De vanligste spørsmålene vi får fra våre pasienter er:
Les mer
She's-a-true-Aphrodite-501276009_7174x6824

Neseoperasjon

Neseoperasjon er på verdensbasis et av de mest populære inngrepene innen kosmetisk kirurgi. Antallet neseoperasjoner stiger gradvis hvert år, og på verdensbasis er neseplastikk det nest mest utførte inngrepet i ansiktet etter øyelokksoperasjon.
Les mer
page