Excited-by-her-flawless-skin-501206267_6432x4912

Ønsker du strålende hud med mindre porer?

Du har sikkert hørt det mange ganger før; nøkkelen til en effektiv hudpleierutine er daglig rensing av huden. Men spiller det noen rolle hvilke produkter man bruker, om man bruker toner i tillegg til renseproduktet, eller om man renser huden en eller to ganger om dagen?
Les mer
Ma%CC%8Aleba%CC%8And

Vil 20 års aldersgrense på plastikkirurgi være med på å dempe kroppspresset?

Kroppspress er et stort problem blant unge i dagens samfunn, og i den forbindelse dukker det opp forslag om 20-års aldersgrense på plastikkirurgi. Er det veien å gå for å dempe presset?
Les mer
Sommer

Unngå solskader og pigmentflekker i sommer

Mange sluntrer unna sitt vanlige hudpleieregime gjennom sommeren, og må ta fatt på unødige behandlinger for å rette opp «skadene» på høsten.
Vi har samlet noen av våre beste råd for hva du bør tenke på for å holde huden trygg, sunn og strålende gjennom sommerferien;
Les mer
Instagram_640x640px_Juvederm_NO_1

Ny og banebrytende behandling med Juvederm Volite

Det nye og banebrytende med Volite-behandlingen er at du kun trenger én behandling. Effekten av denne behandlingen varer i opptil ni måneder.
Områder som kan behandles er ansikt, hals, bryst og hender.
Les mer
Unknown

Hvordan få flat mage igjen?

Rectus diastase, overstrukne magemuskler, bulende versus flat mage, effekt av trening, sit ups.

Relativt mange kvinner opplever etter graviditet og fødsler at magen ikke trekker seg tilbake til opprinnelig fasong. Dette skyldes at området (linea alba) mellom de to vertikale rette magemusklene overstrekkes og ikke trekker seg helt sammen igjen.
Les mer
Rosacea

Rosacea og hudpleie

Rosacea er en kronisk betennelsestilstand i huden. Det skyldes inflammatorisk aktivitet i de cellene som danner blodkar.
Ca. 10% av befolkningen over 35 år har denne hudtilstanden. Vi vet ikke hva som er årsaken til at noen får denne hudsykdommen. Dette er en tilstand man ikke blir kvitt, men det er heldigvis noe man kan foreta seg for å holde dette så mye som mulig under kontroll.
Les mer
My-heart-belongs-to-the-beach-000085756433_Full

Beskytt huden din i sommer

Mange av mine pasienter lurer på hvilke produkter de skal  bruke nå som det er sol.
Det aller viktigste produktet du kan bruke på huden din nå er solfaktor. Jeg anbefaler å bruke solfaktor hver eneste dag hele året, men det er selvfølgelig ekstra viktig i årstiden vi er inne i nå.
Les mer
Restylane2

Restylane Vital Skinbooster - en perfekt behandling nå som vi går mot varmer lysere tider

Restylane Vital Skinbooster er en behandling for deg som ønsker et naturlig resultat.
Dette er en av mine mest etterspurte behandlinger. Alle ønsker seg vel en hud som føles glatt og myk med fin glød?
Les mer
hva%20

Har du tatt eller skal du ta brystforstørrelse men er usikker på hvordan du skal forholde deg i tiden etterpå?

Som for all annen plastikkirurgi er det viktig å være forsiktig i tiden etter inngrepet, og å  gi kroppen rom for rekonvalesens. Vi har satt sammen noen råd for hva du bør gjøre og ikke gjøre i denne perioden.
Les mer
_LW29359

Når brystene har en annerledes fasong

Bryster hos kvinner er ofte litt asymmetriske og det er stor variasjon i størrelse og fasong. Ganske vanlig å se er tuberøse (tubulære) bryst. Tubulære bryst skyldes en utviklingsforstyrrelse av brystene hvor bindevevet er stramt og det er en manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet. Det finnes ulike grader av tubulære byster, men den milde formen er mest vanlig.
Les mer

Alpha Lipoic - et viktig element i et hvert aniti-age hudprogram

Det har lenge vært skrevet om bruk av antioksidanter i hudpleie både for bekjempelse av frie radikaler, antiinflammasjon og anti-aging effekter. Skal du anskaffe deg kun ett produkt med en  kraftig anti-aging, anti-inflammatorisk antioksidant bør du se nærmere på Alpha Lipoic Acid.
Les mer
Acnearr

Behandling av aknearr

Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal gå frem ved behandling av arr etter akne.
Les mer
FB_1

Endoskopisk brystforstørrelse - kikkehullsteknikk

Ny metode som bringer brystforstørrelse til nye høyder.
Les mer
BCT

Er du klar for en Black Carpet Treatment?

Ikke alle peelinger medfører heftig flassing og rødhet. Mange av våre pasienter ønsker en effektiv hudfornying, men vil samtidig kunne gå rett på jobb eller i selskap samme dag.  
 
Les mer
article-banner-image-2

Våre 5 beste tips for ungdommelig hud

Huden vår begynner å eldes allerede i midten av 20-årene, men det er aldri for sent å ta grep for å å skru klokken tilbake, og for å forebygge for tiden foran oss. Jo eldre man er før man innfører et godt anti-age hudregime, jo flere tiltak kan det være nødvendig å ta i bruk. Her er våre beste tips for å beholde en frisk og ungdommelig hud.
 
Les mer
test

Ny trend innen brystforstørrelse med silikon

Markedet for brystforstørrelser er under utvikling og vi ser en klar trend mot bruk av mykere, mer naturlige silikon innlegg og mini arr.
Les mer
styrketrening

Styrketrening og forebygging av osteoporose

Osteoporose eller benskjørhet er en tilstand hvor strukturen i beinvevet er nedsatt, hvilket gjør skjelettet svakere og mer utsatt for brudd. Kvinner taper mer benvev enn menn og omtrent hver tredje norske kvinne over 50 år har osteoporose.
Les mer
har-du-vurdert-behandling-med-dermapen-

Har du vurdert behandling med Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling, som øker hudens kollagenproduksjon. Dette er en effektiv behandling som kan brukes på alle hudtyper.
Les mer
lei-av-synlige-blodaarer-paa-ben

Lei av synlige blodårer på ben?

Mange av oss plages med sjenerende blodkar på legger og lår. Sklerosering kan være et effektiv alternativ for å fjerne slike synlige kar.
Les mer
FK67

Narkose

Ukentlig får vi henvendelser fra pasienter som har spørsmål om narkose og smertestillende behandling her på klinikken. Hvilken type narkose benyttes, sover man under operasjonen og hvordan er det med smertelindring etter inngrepet?
Les mer
lider-du-av-hyperhidrose-overdreven-svetting

Lider du av hyperhidrose / overdreven svetting?

Overdreven svetting i håndflater, fotsåler og armhuler er svært vanlig og rammer cirka 3 % av befolkningen.
Les mer
kollagen

De fleste har hørt at kollagen er bra for huden, men hva er egentlig kollagen og hvorfor er det viktig for deg?

Kollagen er et protein som hovedsakelig består av aminosyrene gutamin, prolin og glysin. Kollagen produseres naturlig i kroppen og er hovedkomponenten i hud, sener, ledd og brusk.
Les mer
neseplastikk

Neseoperasjon

Neseoperasjon er på verdensbasis et av de mest populære inngrepene innen kosmetisk kirurgi. Antallet neseoperasjoner stiger gradvis hvert år, og på verdensbasis er neseplastikk det nest mest utførte inngrepet i ansiktet etter øyelokksoperasjon.
Les mer
This is image description test

Øyelokksoperasjon – verdens mest utførte inngrep i ansiktet

En øyelokksoperasjon er et inngrep med kort nedetid som betyr at du raskt kan gjenoppta dagligdagse aktiviteter. Ved øyelokksplastikk fjerner kirurgen overflødig hud, muskel og fettvev rundt øynene. De vanligste spørsmålene vi får fra våre pasienter er:
Les mer
kosthold

Velg riktig type fett, Omega-3

For å opprettholde god helse er ingen næringsstoffer viktigere enn de lange flerumettede fettsyrene doksaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA)- bedre kjent som omega-3.
Les mer
antioksidanter

Antioksidanter beskytter

Antioksidanter er en fellesbetegnelse på ulike stoffer som beskytter cellene i kroppen mot frie radikaler. Eksempler på antioksidanter er Vitamin C, Vitamin E, betakaroten, selen, Q10 og sink.
Les mer
767