kosmetiske-behandlinger - Ønsker du strålende hud med mindre porer?

Excited-by-her-flawless-skin-501206267_6432x4912
kosmetiske-behandlinger
Ønsker du strålende hud med mindre porer?
Skrevet av: Fornebuklinikken    Publisert: 02.08.2018
Du har sikkert hørt det mange ganger før; nøkkelen til en effektiv hudpleierutine er daglig rensing av huden. Men spiller det noen rolle hvilke produkter man bruker, om man bruker toner i tillegg til renseproduktet, eller om man renser huden en eller to ganger om dagen?
 
En god rens er avgjørende for å fjerne alle spor av sminke og forurensende stoffer som hindrer huden i å regenerere seg. Men dersom du trodde det var nok å ta en snarvei med en ansiktsserviett (wipes) eller bare rent vann, må vi skuffe deg. Ikke bare reduserer du hudens muligheter til å gjøre riktig nytte av kremer og serum som du påfører etterpå, men huden kan bli tilstoppet og enda mer utsatt for urenheter.
 
En vanlig misforståelse er at du bare trenger å vaske ansiktet om kvelden for å fjerne sminke og eventuell resterende smussrester fra dagen. Rensing om morgenen er faktisk like viktig, og vil sørge for at du får en klar hudtone med mindre porer, og at du forbereder huden din for påføring av serum og fuktighetskrem.
 
Når det gjelder hvilken type rens du bør bruke, finnes det et mylder av muligheter med ulik konsistens og svært ulikt innhold. Mange bruker ikke et produkt spesielt tilpasset sin hudtype, og det kan føre til at huden blir tørr, irritert og utsatt for utbrudd. Det er store forskjeller i kvaliteten på de ulike merkene, og det er verdt å bruke noen kroner ekstra for å få et produkt med en mer avansert formulering som vil gi ekstra god effekt. Se gjerne etter et produkt som også inneholder fuktighetsgivende ingredienser som for eksempel glyserin, antioksidanter og virkestoffer som demper inflammasjon, samt plantestamceller for full effekt. I hovedsak skiller vi mellom renseprodukter for anti-age, sensitiv hud og uren hud, men det finne også spesialprodukter for hud med hyperpigmentering. Snakk gjerne med oss om hvilken rens som passer best for din hud.
 
Etter valgt renseprodukt bør du gå over huden med en bomullspads fuktet med toner. Toneren er like viktig som rensen, og fordi den ikke vaskes bort forblir den i huden som et ekstra lag med virkestoffer. Glem gamle fordommer som at en toner tørker ut huden og at den ikke inneholder mer enn vann og alkohol. Dagens avanserte formuleringer er fullspekket med gode ingredienser tilpasset de forskjellige hudtypene. Dessuten regulerer toneren pH verdien og prepper huden før bruk av fuktighetskremer og serum, samtidig som du blir kvitt overflødig olje, smuss eller sminke etter at du har renset ansiktet. Ideelt sett bør du bør bruke toner senest ett minutt etter rensing fordi de fleste molekyler trenger bedre inn i huden når den er våt, og det gir bedre resultater å bruke aktive ingredienser umiddelbart etter rensingen.

Synes du det høres slitsomt ut med rens og toner to ganger om dagen, så tenk på at det tross alt ikke tar mer enn et par minutter, og at premien er frisk og strålende hud med mindre porer.
 

Anbefalte innlegg

Kroppsformende kirurgi etter store vekttap kropp
Fornebuklinikken først i Norden med anatomiske proteser fra Motiva. brystkirurgi
Viktig med åpenhet rundt ALCL, BIA-ALCL (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom) brystkirurgi
Neseoperasjon - neseplastikk - rhinoplastikk. ansikt
Visia - avansert verktøy for hudanalyse kosmetiske-behandlinger
Leter du etter en effektivt anti-age fuktighetskrem? kosmetiske-behandlinger
Ønsker du strålende hud med mindre porer? kosmetiske-behandlinger
Hvordan få flat mage igjen? kropp
Endoskopisk brystforstørrelse - kikkehullsteknikk Brystkirurgi
Er du klar for en Black Carpet Treatment? Kosmetiske behandlinger
Våre 5 beste tips for ungdommelig hud Kosmetiske behandlinger
Ny trend innen brystforstørrelse med silikon Brystkirurgi
Øyelokksoperasjon – verdens mest utførte inngrep i ansiktet Ansikt
De fleste har hørt at kollagen er bra for huden, men hva er egentlig kollagen og hvorfor er det viktig for deg? Livstil
Lider du av hyperhidrose / overdreven svetting? Kropp
Narkose Klinikk
Neseoperasjon Ansikt
Har du vurdert behandling med Dermapen? Kosmetiske behandlinger
Velg riktig type fett, Omega-3 Livstil
Antioksidanter beskytter Livstil