ansikt, kosmetiske-behandlinger - Kombinasjonsbehandlinger

iStock-827667910
ansikt, kosmetiske-behandlinger
Kombinasjonsbehandlinger
Skrevet av: Fornebuklinikken    Publisert: 01.10.2019

Gjennom å kombinere flere typer kosmetiske behandlinger i samme hudprogram (kombinasjonsbehandlinger) er det nesten ingenting man ikke kan behandle når det kommer til hud og naturlige resultater.


Målsettingen ved å sette sammen et program av ulike virkemidler (f.eks. laser og injeksjoner eller kremer og peelinger) er å oppnå et bedre og mer helhetlig resultat, samtidig som man også kan oppnå en sunnere og friskere hudkvalitet enn ved bare å bruke ett virkemiddel.
Hvilke behandlinger kan kombineres og hvordan setter man sammen et riktig hudprogram?
På Fornebuklinikken har vi en rekke behandlinger som kan kombineres. Ved hjelp av et hudanalyseapparat setter vi sammen et skreddersydd behandlingsprogram tilpasset akkurat din hud, slik at du kan oppnå best mulig resultat.  
Hvor dypt man ønsker å jobbe i huden og hvor raskt man ønsker resultater, er helt opp til hver enkelt pasient. Det fine med kombinasjonsbehandlinger er at vi kan sette opp et program helt ut fra dine ønsker og behov, og hva som passer best for deg i forhold til jobb, reise og privatliv.
 

Alle har forskjellige behov

Raske resultater gir ofte sterkere hudreaksjoner, noe ikke alle ønsker. Det er heller ikke alle behandlinger som egner seg dersom man skal på ferie til varmere strøk. Noen er også mer sensitiv i huden enn andre, og krever en gradvis tilnærming.  
Med et godt sammensatt hudprogram kan man velge behandlingsforløpet selv, og allikevel oppnå like gode resultater over tid, uten noe særlig nedetid.
Ulike typer kombinasjonsbehandlinger
Det finnes flere måter å kombinere ulike virkemidler på. Mindre kombinasjonsbehandlinger som f.eks. filler og botox kan være effektivt dersom man har litt ekstra volumtap, og dypere linjer i enkelte områder av ansiktet. Større kombinasjonsbehandlinger omfatter flere virkemidler som f.eks. injeksjoner, laser og peelinger, og er effektive dersom man i tillegg til generell hudaldring også skal behandle porer, pigmentflekker, rødhet eller sprengte blodkar.
De mindre programmene kombinerer ofte flere behandlinger på en og samme dag, mens de større kan kombineres med behandlinger med få ukers mellomrom. Valg av program avhenger hvilket hudproblem man ønsker å jobbe med, og på hvilken tid av året man ønsker behandling.
 

Vi begynner med å styrke hudkvaliteten

Våre signaturprogrammer starter alltid med å styrke hudkvaliteten, deretter kan vi jobbe videre med de mer spesifikke problemene som ligger enda dypere i huden. Eksempler på dette kan være pigmentflekker, eller sprengte blodkar.
 

Fornebuklinikkens signaturbehandling Derma Rejuvenation

Et av mine favorittprogram som jeg har oppnådd gode resultater med er kombinasjonen av kjemisk peel, Mesoterapi og Dermapen.

Kjemisk peel
Peelingen som legges på huden avhenger av hudtype og hudproblematikk. I kombinasjon med dermapen og mesoterapi er det vanlig å legge på en mildere peel som eksfolierer bort døde hudceller, samtidig som den forbedrer hudteksturen.

Mesoterapi
Mesoterapi er en behandling der man injiserer flere naturlige og aktive ingredienser inn i huden, slik at cellene begynner å jobbe mer aktivt. Dette kan være ingredienser som tilfører huden fuktighet, reparerer pigmenteringer, strammer opp huden, jevner ut rynker/linjer osv. Alt ut fra hva huden din trenger.

Dermapen
Denne signaturbehandlingen avsluttes med dermapen for å stimulere fibroblastcellene i huden. Disse cellene gjør at hudens reparasjonssystem aktiviseres, slik at reaksjonene etter behandling mer enn halveres. Dette gjør at det nesten ikke er noe nedetid rett etter behandling, annet enn rødhet og varme i huden.

Dermapen er en maskin bestående av et elektrisk nålhodet som i tillegg øker hudens kollagenproduksjon. Huden vil også fornye seg selv, og etterlater derfor en ny og frisk glød. Stimuleringen av fibroblastcellene varer i opptil flere måneder etter behandling, noe som bidrar til redusert nedetid på evt. andre kombinasjonsbehandlinger som utføres ved senere anledning.
 


Fornebuklinikkens signaturbehandling Lift & Hydrate

En super kombinasjon bestående Clear Lift laserbehandling og Restylane Skinbooster. Passer perfekt for hud som både trenger fuktighet og et lite løft.
Laser er et godt alternativ til å behandle hudproblemer av dypere art. Behandlingen er både trygg og effektiv, og man ser synlige resultater allerede etter første behandling.
 
 

Fornebuklinikkens signaturbehandling Anti-age Supreme

Dette er en kraftig anti-age kombinasjon som etterlater huden en sunn og frisk glød. Anti-Age Supreme består av 3 ulike behandlinger, satt sammen i en. Clearlift laseren stimulerer til nydannelse av kollagen, slik at huden strammes opp på en naturlig måte. Mesoterapi tilfører huden vitaminer, peptider, vekstfaktorer og antioksidanter som bidrar til å øke hudens egne vitalitet. Dermapen er med på å aktivere fibroblastcellene, noe som birar til en bedre regnereringsevne og cellefornyelse i huden. Med disse 3 behandlingene i kombinasjon får huden en mer helhetlig pleie, og ikke minst et bedre resultat på flere områder av gangen.
 

Vedlikehold er viktig

Etter endt behandlingsprogram er det viktig med vedlikehold. Gode hjemmeprodukter som bidrar til å stimulere cellene er et «must have» for de som ønsker gode resultater. Vi anbefaler også at du tar 1-3 vedlikeholdsbehandlinger på klinikken hvert år, slik at du ivaretar det gode resultatet vi har oppnådd over tid. Det ikke alle tenker over er at selv om resultatet er bra der og da, så vil hudaldringen likevel fortsette. Ønsker du vedvarende resultater på sikt, er det også viktig at du fortsetter å ta vare på huden din, selv etter endt behandlingsprogram.
 

Anbefalte innlegg

Kombinasjonsbehandlinger ansikt, kosmetiske-behandlinger
CLEARLIFT Pixel Q Switched Laser – oppstrammende og hudfornyende behandling for ansikt og hals. ansikt, kosmetiske-behandlinger
Uønsket eller sjenerende hårvekst? kosmetiske-behandlinger
Nytt, effektivt lasersystem som behandler en rekke hudtilstander kosmetiske-behandlinger
Unngå pigmentflekker og solskader i sommer ansikt, kosmetiske-behandlinger
Fjerning av brystproteser ved ulike plager brystkirurgi, kropp
Tunge øyelokk til besvær ansikt
Dr. Jørgen Utvoll besøker Tromsø for plastikkirurgiske konsultasjoner 26. mars. brystkirurgi, kropp, ansikt
Kjemisk peeling – et godt hudforbedrende alternativ med lang historikk kosmetiske-behandlinger
Effektiv behandling av arr ansikt, kosmetiske-behandlinger
Kroppsformende kirurgi etter store vekttap kropp
Våre 6 beste råd for å holde på hudens fuktighet og glød gjennom vintermånedene ansikt, kosmetiske-behandlinger
Fornebuklinikken først i Norden med anatomiske proteser fra Motiva. brystkirurgi
Fillerbehandling av lepper ansikt, kosmetiske-behandlinger
Viktig med åpenhet rundt ALCL, BIA-ALCL (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom) brystkirurgi
Neseoperasjon - neseplastikk - rhinoplastikk. ansikt
Restylane Vital Skinbooster - en perfekt behandling nå som vi går mot kaldere tider og tørr luft Ansikt, Kosmetiske behandlinger
Brystforstørrelse via armhulen - transaxsillar tilgang brystkirurgi, kropp
Visia - avansert verktøy for hudanalyse kosmetiske-behandlinger
Leter du etter en effektivt anti-age fuktighetskrem? kosmetiske-behandlinger
Ønsker du strålende hud med mindre porer? kosmetiske-behandlinger
Vil 20 års aldersgrense på plastikkirurgi være med på å dempe kroppspresset? brystkirurgi, kropp, klinikk
Ny og banebrytende behandling med Juvederm Volite ansikt, kosmetiske-behandlinger
Hvordan få flat mage igjen? kropp
Rosacea og hudpleie ansikt, kosmetiske-behandlinger
Har du tatt eller skal du ta brystforstørrelse men er usikker på hvordan du skal forholde deg i tiden etterpå? Brystkirurgi, Kropp
Alpha Lipoic - et viktig element i et hvert aniti-age hudprogram Ansikt, Kosmetiske behandlinger
Når brystene har en annerledes fasong Brystkirurgi, Kropp
Endoskopisk brystforstørrelse - kikkehullsteknikk Brystkirurgi
Behandling av aknearr Ansikt, Kosmetiske behandlinger
Er du klar for en Black Carpet Treatment? Kosmetiske behandlinger
Våre 5 beste tips for ungdommelig hud Kosmetiske behandlinger
Ny trend innen brystforstørrelse med silikon Brystkirurgi
Styrketrening og forebygging av osteoporose Kropp, Livstil
De fleste har hørt at kollagen er bra for huden, men hva er egentlig kollagen og hvorfor er det viktig for deg? Livstil
Lider du av hyperhidrose / overdreven svetting? Kropp
Øyelokksoperasjon – verdens mest utførte inngrep i ansiktet Ansikt
Har du vurdert behandling med Dermapen? Kosmetiske behandlinger
Lei av synlige blodårer på ben? Kropp, Karkirurgi
Narkose Klinikk
Neseoperasjon Ansikt
Velg riktig type fett, Omega-3 Livstil
Antioksidanter beskytter Livstil